Compacte trendy showroombadkamer

trendy badkamer

In de showroom is een nieuwe trendy badkamer gerealiseerd met een aantal slimme sanitairproducten voor de kleine badkamer. De trendy look wordt in dit geval gecreëerd door de Marazzi block tegels gecombineerd met een andere kleur tegels in hetzelfde formaat en het Bruynzeel badkamermeubel in een blauwe kleur.

Ligbad Wave Design Dore

Het ligbad Wave Design Dore heeft naast de compacte afmetingen van 170 x 75 cm een schuin afgewerkte kant aan het voetengedeelte. Hierdoor creëer je in een kleine badkamer vaak net dat beetje ruimte dat soms genoeg is voor voldoende bewegings- en loopruimte. Daarnaast beschikt dit bad over een vlakke bodem. Dit heeft niet ieder bad maar hierdoor is het uitermate geschikt om ook in te douchen. Op de afbeelding zie je dan ook een glazen wand aan de kant waar je zou kunnen douchen.

Inloopdouche 90 x 90 cm

Een inloopdouche is een vaak gehoorde wens voor een nieuwe badkamer. Of dat deze badkamer nu groot of klein is maakt niet uit maar in een kleine badkamer is een inloopdouche zonder cabine vaak niet aan te raden vanwege het nat worden van de rest van de ruimte. De douchecabine zoals hier afgebeeld biedt dan uitkomst. Het voorkomt het nat worden van de ruimte maar door het heldere glas behoudt je toch de verbinding met de totale badkamer. De glazen wand en deuren zijn van het merk Hüppe en de douche is verder voorzien van een Easydrain douchegoot.

Smalle designradiator

Een design radiator biedt naast warmte ook een strakke uitstraling. Deze designradiator van Vasco is uitermate geschikt voor de kleinere ruimtes door de afmetingen van 30 x 180 cm.

Wil je deze badkamer ook eens bekijken? Bezoek dan de showroom