Kleine badkamer met Villeroy en Boch sanitair

villeroy en boch

Villeroy en Boch is een toonaangevend merk in de badkamerwereld. De badkamers hebben iets unieks en met de innovatie producten streeft Villeroy en Boch altijd naar vernieuwing. Het brede assortiment biedt genoeg mogelijkheden voor de kleine badkamer. Wil jij dus een toonaangevende kleine badkamer met sanitair van Villeroy en Boch? Lees dan snel verder. villeroy en boch

Villeroy en Boch wellness

Bij ontspanning in badkamer denkt men vaak aan een ligbad. Maar waarom? Een douche kan ook bijdragen aan deze wellness momenten! Stel je maar eens een inloopdouche voor, waarvan de regendouche de dagelijkse hectiek gewoon wegspoelt en ervaar een paradijselijk doucheplezier. Een douchebak van acryl, Quaryl of keramiek zorgt ervoor dat je stevig staat en een aangenaam huidgevoel ervaart, terwijl een douchecabine van glas vrij zicht biedt naar de badkamer en daarbuiten. Van de andere kant, vanuit de badkamer, heb je tegelijkertijd vrij zicht door de douchecabine heen. Eén van de redenen waarom er vaak voor een douchecabine van glas wordt gekozen in de kleine badkamer.

Verticale opbergruimtevilleroy en boch

Omdat je de wanden niet naar rechts of links kunt verplaatsen, blijft alleen de weg omhoog of omlaag over voor opbergruimte. De onderkast onder de wastafel is hier bijvoorbeeld geschikt voor. Maar ook omhoog kan optimaal worden uitgebreid: badkamerrekken en hoge kasten laten zich ideaal in de ruimte inpassen, zonder overvol over te komen. Een bijzonder hoogtepunt van Villeroy en Boch: multifunctionele kasten met geïntegreerde stopcontacten, een prullenmand en tissue-boxen zijn praktische alleskunners, die zich dankzij het brede scala van kleur- en modelvarianten stijlvol in elke badkameromgeving laten inpassen.

Efficiënte kleine badkamer

Dat een kleine badkamer veel inrichtingsmogelijkheden biedt, bewijzen comfortabele en tegelijkertijd ruimtebesparende inrichtingsoplossingen van Villeroy en Boch: een versmalde wastafel of inbouw van een compact toilet zorgen voor een royale ruimtewerking in de kleine badkamer. Bovendien bestaan er talloze mogelijkheden om de indruk van ruimtelijkheid in uw badkamer te versterken. Kies een inrichting in lichte kleuren en zorg daarnaast voor een adequate verlichting. Extra lichtbronnen en spiegelvlakken zorgen voor een optische vergroting – en tegels van groot formaat geven je badkamer een heldere, rustige structuur.