De kleine badkamer volgens Grohe

grohe rapid sl

Grohe is één van de toonaangevende badkamermerken. Grohe biedt een zeer divers en toegankelijk assortiment. Van tijdloze producten tot producten die je badkamer omtoveren tot een – volgens Grohe – “Luxueus toevluchtsoord”. Voor de grotere badkamers maar dezelfde uitstraling kan bereikt worden in een kleinere ruimte. Zelfs de kleinste badkamers kunnen worden omgetoverd tot zo’n luxueus toevluchtsoord, boordevol comfort en functionaliteit. Van hangend toilet tot een inbouw douchemengkraan, GROHE biedt een aantal oplossingen waarmee het maximale uit een kleine badkamer gehaald kan worden.

Inbouwreservoir Grohe Rapid SL

grohe rapid sl In een kleine badkamer is een compact wandcloset een voor de hand liggende en praktische oplossing. Kies daarin ook voor een compact inbouwreservoir zoals het Grohe Rapid SL installatiesysteem. Deze zijn verkrijgbaar in de hoogten 82 cm, 100 cm en 113 cm. Vooral het model van 82 cm is ideaal wanneer het toilet onder een raam geplaatst moet worden.

Compacte douche-installaties

rainshower-modern-douchesysteem Ook de douchesystemen van GROHE zijn ideaal voor de kleine badkamer. De douchearm is namelijk 180° draaibaar. Dus zelfs als je door de plaats van de aftapopeningen voor warm en koud water de installatie dicht bij de hoek van de douche moet plaatsen, kan de kop nog in een comfortabele positie worden gedraaid om te douchen. Voor dit resultaat moeten vaak leidingen worden verlegd, wat vaak gepaard gaat met veel extra kosten. Dit douchesysteem van Grohe is dus niet alleen geschikt voor de kleine ruimte maar ook voor een klein budget.

Tip van Grohe: Gebruik ingebouwde artikelen

grohtherm-f-thermostatische-mengkraan-met-omstelling Ingebouwde sanitaire artikelen zijn de perfecte keuze voor kleine badkamers. Ze doen er de ruimte niet alleen groter uitzien. Ze maken het ook makkelijker om de badkamervloer schoon te maken, aangezien er geen vervelende hoeken zijn die vuil aantrekken.