Burgbad Sinea voor de kleine badkamer

Burgbad Sinea

Er zijn vrij veel badkamerproducenten die producten ontwerpen voor een kleine badkamer. Burgbad is producent van badkamermeubelsen heeft speciaal voor de kleine badkamer de Burgbad Sinea serie ontwikkeld. Unieke badkamermeubels met een design uitstraling. De meubels hebben een herkenbare lijn die bij de wasbak breder is en dan uitloopt naar een smaller gedeelte waar ruimte is om spulletjes op te zetten. Deze vorm in het badkamermeubel geeft een vriendelijke en compacte uitstraling. Of zoals Burgbad zelf aangeeft: Elegante oppervlakken die je herinneren aan de gladheid van het verfrissende element. Een badkamer productlijn om je goed bij te voelen, waarbij er veel aandacht is voor detail. Wil je graag een badkamermeubel maar is de beschikbare ruimte beperkt? Overweeg dan zeker de betaalbare Burgbad Sinea badkamermeubels.

Is er wel ruimte voor een Burgbad Sinea badkamermeubel?

Vraag je je af of dat je wel genoeg ruimte hebt voor een Burgbad Sinea badkamermeubel? Het antwoord is waarschijnlijk “Ja”. Het badkamermeubels is namelijk leverbaar in verschillende afmetingen. Zo is er altijd wel een badkamermeubel dat past binnen jouw situatie. Dit wordt hieronder weergegeven met verschillende tekeningen en maten van de Burgbad Sinea.

Burgbad Sinea WTU065E

Burgbad Sinea WTU065E

Burgbad Sinea SELM065

Burgbad Sinea SELM065

Burgbad-Sinea-WTU091E

Burgbad Sinea WTU091E

Kijk voor meer tekeningen op de website van Burgbad.

Burgbad Sinea impressies

Bekijk hieronder een aantal impressies van de badkamermeubels. Denk er daarbij aan dat er verschillende kleuren mogelijk zijn. Heb je nog vragen over deze badkamermeubels? Stel je vraag dan aan de rechterkant op deze pagina, neem contact met ons op of kom eens langs in onze showroom. Burgbad Sinea kleuren burgbad-Sinea-kleine-badkamer-7 64burgbad-Sinea-kleine-badkamer-3 burgbad-Sinea-kleine-badkamer-5 4burgbad-Sinea-kleine-badkamer-3 3urgbad-Sinea-kleine-badkamer-2 burgbad-Sinea-kleine-badkamer-3 burgbad-Sinea-kleine-badkamer-2 burgbad-Sinea-kleine-badkamer-1