7 Producten voor een luxe kleine badkamer

grohe rainshower

Hoe creëer je een luxe kleine badkamer? De gemiddelde badkamer in Nederland is niet zo groot. Tegelijkertijd hechten we steeds meer waarde aan comfort en luxe, in iedere ruimte in huis. Luxe hoeft echter niet groot te zijn. Een kleine badkamer kan dus wel degelijk luxe zijn. Hieronder zijn 7 producten geselecteerd voor een luxe kleine badkamer. Het is maar een selectie. In de showroom kun je je natuurlijk laten adviseren voor jouw persoonlijke luxe kleine badkamer!

1. Sunshower voor de luxe kleine badkamerluxe kleine badkamer

Een Sunshower maakt gebruik van infrarood lampen die een lage, verantwoorde en veilige hoeveelheid UV afgeven. In de ontwikkeling van dit product is de gezondheid als prioriteit gesteld. De voordele van dit luxe product op een rijtje:

  • Je gebruikt de Sunshower terwijl je doucht
  • Infrarood licht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn
  • Sunshower geeft een veilige, gezonde dosis UV-licht
  • Hiermee stimuleert het de aanmaak van vitamine D
  • Het UV-licht geeft je meer energie en een gezonde kleur

Meer informatie vind je op de website van Sunshower.

2. Cleopatra WellPool Square cleopatra wellpool

Het Cleopatra WellPool bad is hét luxeproduct voor in de badkamer. Met dit bad heb je één klap een heerlijk ligbad met whirlpoolfuncties in huis. Of zowel ook wel is gezegd wordt: Je kunt de badkamer zien als de energiecentrale voor jezelf, waar je op je eigen favoriete manier verfrist en nieuwe energie opdoet. Zo laad je je op voor een nieuwe dag. Of kom je na afloop van een topprestatie lekker bij! De WellPool baden van Cleopatra hebben heldere lijnen en vormen. De baden zijn beschikbaar in 3 kleuren. Het kleinste bad heeft een afmeting van 170 x 75 cm en hiermee is het prima geschikt voor de luxe kleine badkamer. Lees meer over het Wellpool ligbad van Cleopatra

3. Hangend toilet met GROHE Rapid SL arena-cosmopolitan-bedieningsplaat[1]

Het hangend toilet GROHE Rapid SL is perfect voor kleine badkamers. De installatiesystemen van dit toilet zijn namelijk verkrijgbaar in de hoogtes 82cm, 100cm en 113 cm. Het kleinere model is ideaal wanneer het toilet onder een raam geplaatst moet worden.

4. Aquasound tablet, TV en radioaquasound

Aquasound is trendsetter in waterdichte elektronische apparatuur. Met deze apparatuur tover je je kleine badkamer om tot een ruimte van ontspanning, genieten en wellness. De tv’s van Aquasound zijn waterbestendig (IP-X5), werken op laagspanning en beschikken over technologie die condensvorming op het scherm tegengaat. Overal is aan gedacht. De nieuwe 7 inch tablets van Aquasound liggen prettig in de hand en zijn toch groot genoeg om lekker te kunnen lezen of films te kijken. En om het helemaal compleet te maken speel je met badkamerradio via bluetooth draadloos muziek af.

5. Grohe F-digital Deluxe 2_GROHE_SPA_F-digital_Deluxe[1]

Als je thuis de echte spa- beleving wilt creëren, kijk dan eens naar de F-digital Deluxe van GROHE. Een luxe (stoom)douche waarmee je volledig ontspant door je te omgeven met stoom, verlichting in verschillende kleuren en je favoriete muziek. Je kunt de (stoom)douche zelf samenstellen door je je eigen combinatie van componenten, waaronder lichtmodules, hoofddouches en stoommodules te kiezen. Om op deze manier een douche samen te stellen die perfect aansluit op jouw behoeften en voorkeuren.

6. Villeroy & Boch Architecturaarchitectura-waschtisch-mp-01[1]

De opbouw wastafelkommen van Villeroy & Boch Architectura stralen design en luxe uit en zijn dé trend van dit moment. Door de verschillende afmetingen waaruit je kunt kiezen zijn de wastafelkommen uit deze serie perfect voor de luxe kleine badkamer. Villeroy & Boch Architectura voldoet aan de hoogste eisen van design en comfort.

7. Axor Citterio elektronische wandmengkraanaxor-elektrisch

Axor elektronische kranen voor de wastafel combineren functionaliteit met exclusief design. Hun uitstekende prestatiekenmerken zijn comfort en efficiëntie: de contactloze kranen zijn niet alleen hygiënisch, maar ook zeer zuinig in verbruik. De intelligente elektronica laat water alleen stromen als het daadwerkelijk wordt gebruikt. Dat verlaagt het verbruik van water en het onderhoud. De kraan blijft zelf vrij van druipwater en zeep.